Search

Suomen Mestarikoulu 2022: Turun ammatti-instituutti

Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu kisattiin vapautuneissa tunnelmissa Gastro Helsinki 2022 -tapahtumassa. Yhdessäolon ilo pitkän pandemia ajanjakson näkyi kilpailijoissa. Eri-ikäiset ja taustaiset neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasivat pöydän.


Voiton vei Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo

Jasper Juutinen, 16 vuotta oli kisan nuorin. Hän opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa oppisopimuskoulutuksessa ensimmäistä vuotta.

Niki Sipilä, 18 vuotta opiskelee ravintola- ja cateringalan perustutkintoa ja hänellä on meneillään toisen vuoden opinnot.


Toinen sija

Alessandro-Geron Korro ja Dzianis ”Denis”Aliaksiuk, Omnia, Espoo



Kolmossija

Miika Airas ja Matias Kunnari, Tampereen ammattikorkeakoulu TAMK


Nelossija

Valtteri Repo ja Raine Leppinen Stadin ammatti ja aikuisopisto, Helsinki


– Finaalissa kilpailijat puhkesivat kukkaan. Keskittyminen oli tapissa ja nyt tehtiin tosissaan kilpailuannoksia kuin ammattilaiset, hehkuttaa päätuomari Sasu Laukkonen tuomariston päätöstä.


Mestarikoulu 2022 kumppaneiden myöntämät erikoispalkinnot:


Paras jälkiruoka (Valrhona)

Alessandro-Geron Korro ja Dzianis ”Denis”Aliaksiuk, Omnia, Espoo


Paras yhteistyö (Arla)

Alessandro-Geron Korro ja Dzianis ”Denis”Aliaksiuk, Omnia, Espoo


Paras ulkonäkö (E.Ahlström)

Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo



119 views0 comments

Recent Posts

See All