
tuomaristo
Päätuomari:
Harri Veckman
​
Head of Food Development, Kespro
​
​
​​
​

Aino Kasanen
​
keittiömestari,
Food Camp Gastro Catering
Aino Kasanen on Food Camp Gastro Cateringin keittiömestari, joka on työskennellyt Food Campilla kokkina vuodesta 2022 alkaen. Hän on valmistunut ravintolakoulu Perhosta vuonna 2019 ja kartuttanut osaamistaan useissa huippuravintoloissa Helsingissä. Kaudella 2022–2023 Aino toimi Suomen Bocuse d’Or -joukkueessa Johan Kurkelan assistenttina.

Lasse Lindström
​
​Tuotekehittäjä, Helsingin Mylly
​
Lasse Lindström toimii tuotekehittäjänä Helsingin Myllyllä, ja raaka-aineiden kunnioitus on lähellä hänen sydäntään. Hän on työskennellyt kokkina useissa arvostetuissa ravintoloissa, kuten Chez Dominique, Luomo, G.W. Sundmans ja Gastro Bar Sesonki. Lasse on ollut Vuoden Kokki -finalisti sekä saanut hopeaa Top Chef Suomi -kilpailussa ja Nuorten SM-kisoissa.
​

Mika Tuomisto
​
aluemyyntipäällikkö,
Electrolux Professional
Mika Tuomisto on toiminut vuodesta 2017 alkaen Electrolux Professionalin aluemyyntipäällikkönä Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Hän on myös ollut mukana Turun keittiömestarit ry:n toiminnassa ja saavuttanut arvostetut Gordon Bleu- ja Kultainen Gordon Bleu -tunnukset. Mikalla on yli 30 vuoden kokemus ammattikeittiötyöskentelystä ja johtamisesta.

Fredrik Grahn
​
toimitusjohtaja,
SeaGood Oy Fort Deli
Fredrik Grahn toimii SeaGood Oy Fort Delin toimitusjohtajana, ja hänellä on yli 20 vuoden kokemus markkinoinnin, myynnin sekä johtamisen saralta kotimaisissa ja kansainvälisissä elintarvikealan ja tukkukaupan organisaatioissa. Fredrik on pitkän HoReCa-alan kokemuksensa aikana ollut mukana kehittämässä lukuisia menestyviä ruokakonsepteja.
.jpg)
Eeva Paljakka
ruokatoimittaja, Iltalehti
Eeva Paljakka on Iltalehden ruokatoimittaja, joka on seurannut suomalaista ruokamaailmaa ja elintarvikealaa lähes 12 vuoden ajan. Hän tarkastelee työkseen, mikä inspiroi suomalaisia kotikeittiöissä ja mitä uutta huippukokit luovat ravintoloissaan.

