kumppanit

Mestarikoulu-kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa. Ilman näiden yritysten panostusta, kilpailu ei olisi mahdollinen.


Pääyhteistyökumppanit:
 

Ammattikeittiöiden asialla. 

 

Laadukkaat raaka-aineet ovat parhaiden reseptien perusta. Siksi valikoimaamme kelpuutetaankin vain parasta – jotta sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, minkä parhaiten osaat. Haluamme jakaa ideamme ja osaamisemme kanssasi. Inspiroidu ja viimeistele työsi! 

www.arla.fi
 

Kespro on Kesko oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin HoReCa-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaanamme voit tilata tuotteet toimitettuna Kespronet-verkkotukustamme. Lisäksi noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea ja pääkaupunkiseudulla saat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-palvelun kautta. Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna.

 

www.kespro.com


 

Tilalta Haarukkaan ammattikeittiöille 

HKScan on osaava ja vastuullinen yhteistyökumppani. Uusi Tilalta Haarukkaan -strategiamme tuo asiakkaillemme läpinäkyväksi ruuan koko arvoketjun. Tarjoamme ja innovoimme yhdessä tuottajien kanssa eettisesti tuotettua, jäljitettävää, maukasta ja laadukasta ruokaa. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tuotamme asiakkaillemme inspiroivaa reseptiikkaa, valmiita liiketoimintakonsepteja sekä ratkaisuja ruokatuotteen kannattavuuden kehittämiseen. 
 

www.hkscan.fiMeiltä löydätte kattavat ja laadukkaat ratkaisut ammattikeittiöille ja ammattipesuloille. Olemme edelläkävijöitä turvallisuuden ja suorituskyvyn standardien asettamisessa kansainvälisesti ja aktiivisesti edistämme turvallisuuden ja energiansäästöjen vaatimusten tehostamista markkinoilla. 


www.electrolux.fi


 


Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit. Tapahtuma on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. 

www.gastro.fi

Yhteistyökumppanit:

 


 

Food&Events Tapahtumaravintolat on osa suomalaista ravintola-alan yritystä Restel Oy:tä. Food&Events huolehtii tilaisuutesi tarjoiluista sekä palvelusta, jolloin sinä voit keskittyä juhlimiseen ja seurusteluun sekä nauttia itsekin tunnelmasta.  

 

Food&Events tarjoaa ravintolapalveluita Suomen suurimmilla tapahtuma-areenoilla kuten Hartwall Arenalla, Helsingin Jäähallilla, Espoon Metro Areenalla, Tampereen Jäähallilla, Turun Messukeskuksessa, Helsingin Musiikkitalossa sekä 1.1.2020 alkaen Sibeliustalossa, Lahden Messukeskuksessa, Pianopaviljongissa ja Lahden Konserttitalolla.

www.restel.fi/food-and-events

 

Maailmankuulua S.Pellegrinon lähdevettä on nautittu jo yli 600 vuoden ajan aina kuuluisan Leonardo da Vincin ajoista lähtien. Vesi matkaa 30 vuoden aikana Alpeilta noin 400 metrin syvyydestä kalkkikivisestä kalliosta lähteeseen, joka sijaitsee Bergamon lähellä Pohjois-Italian Lombardiassa.
 

www.sanpellegrino.com

Tapahtumakumppanit:

ota yhteyttä

Maarit Kivilahti 

Projektijohtaja 

maarit.kivilahti@foodcampfinland.fi 

050 4144 267 


 

media

Sirkka Norha

Markkinointi- ja viestintäjohtaja

sirkka.norha@foodcampfinland.fi

0503 475 412


#mestarikoulu2020

pääyhteistyökumppanit

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2019 Food Camp Finland
Rekisteriseloste - Privacy Policy