top of page

kumppanit

Asset 1@4x.png

Mestarikoulu-kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa. Ilman näiden yritysten panostusta, kilpailu ei olisi mahdollinen.


Pääyhteistyökumppanit:


 
 

Kespro on Kesko oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin HoReCa-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaanamme voit tilata tuotteet toimitettuna Kespronet-verkkotukustamme. Lisäksi noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea ja pääkaupunkiseudulla saat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-palvelun kautta. Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna.

 

www.kespro.com

 

 


 

Meiltä löydätte kattavat ja laadukkaat ratkaisut ammattikeittiöille ja ammattipesuloille. Olemme edelläkävijöitä turvallisuuden ja suorituskyvyn standardien asettamisessa kansainvälisesti ja aktiivisesti edistämme turvallisuuden ja energiansäästöjen vaatimusten tehostamista markkinoilla. 


www.electrolux.fi


 

 

Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa toukokuussa 2022 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit. Tapahtuma on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. Tapahtumaan voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet ja sitä vanhemmat.  (K18-ikäraja on anniskelualueella Wine, Beer & Spirits).

www.gastro.fi

Yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

 

Ammattikeittiöiden asialla. 

 

Laadukkaat raaka-aineet ovat parhaiden reseptien perusta. Siksi valikoimaamme kelpuutetaankin vain parasta – jotta sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, minkä parhaiten osaat. Haluamme jakaa ideamme ja osaamisemme kanssasi. Inspiroidu ja viimeistele työsi! 

www.arla.fi

Onpa hyvä tunnelma! 
E.Ahlström luo hyviä hetkiä ja mieleenpainuvaa tunnelmaa ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin ympäri Suomen. Meidän tuotteidemme ja palveluidemme avulla kaikki maut tulevat maistetuksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi ja visuaaliset elementit havaituksi, sillä mitäpä olisi ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä.

www.eahlstrom.fi

 

 

 

 

NoHo Partners Oyj on suomalainen ravintolayhtiö, joka toimii yhteensä noin 250 ruoka- ja seurusteluravintolan, yökerhon ja viihdekeskuksen taustavoimana. Sen tunnettuja ravintoloita ovat mm. Elite, Savoy, Teatteri, Stefan’s Steakhouse, Palace, Löyly, Hanko Sushi ja Friends & Brgrs. 

Yhtiöllä on merkittävä jalansija Suomessa, minkä lisäksi ravintolatoiminta ulottuu Tanskaan ja Norjaan. Yhtiö työllistää sesongista riippuen noin 2 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna, ja sen visiona on olla Pohjois-Euroopan johtava ravintolatoimija. 

www.noho.fi

 

Tapahtumakumppanit:

 

 

 

 

 

 

 

Valitessasi Kiillon saat alan parhaat hygienia-asiantuntijat tukemaan toimintaasi Kiilto Pro ja Erisan Pro tuotteilla. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujen toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemukseen.

www.kiilto.fi

Me Poutulla haluamme helpottaa ruoanlaittoa kotona ja ammattikeittiössä. Valmistamme tehtaallamme Kannuksessa tuotteet ammattitaidolla lihajalosteista valmisruokaan. Ketterä tuotekehitystiimimme tuo markkinoille kiinnostavia uutuustuotteita.

www.pouttu.fi

 

 

 

 

Kestävä ja pestävä, turvallinen ja joustava, hengittävä ja hyvännäköinen. Voiko työvaate olla kaikkea tätä? Kyllä voi, koska meille sinun työvaatteesi on tärkein asia. 

Meidän asiakkaamme pitävät Suomea pystyssä hoitamalla, hoivaamalla ja välittämällä ihmisistä. Työasujamme käytetään joka päivä sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoivakodeissa, hammaslääkäriasemilla, eläinlääkäriasemilla, keittiöissä ja ravintoloissa. 

Työvaatteiden käyttäjät ovat työvaatteiden todellisia ammattilaisia. Siksi olemme aina kuunnelleet heidän näkemystään malliston suunnittelussa. Tutkimme jatkuvasti huippuammattilaisten kanssa, miten antimikrobisilla tekstiileillä voidaan vähentää tartuntoja ja parantaa työ- ja potilasturvallisuutta. Valmistamme vaatteita, joissa voidaan hyvin.

medanta.fi

 

 

 

 

Valrhona on maailmankuulu ranskalainen premium-suklaanvalmistaja, joka valmistaa korkealaatuisia ja vastuullisesti tuotettuja suklaatuotteita Tain-l'Hermitagen kaupungissa Ranskan Hermitagessa. Pitkäaikaisella yhteistyöllä kaakaon viljelijöiden kanssa Valrhona on luonut valikoiman ainutlaatuisia suklaita, jotka kunnioittavat ja korostavat kaakaopavun aromeja ja alkuperää. Palkittuja Valrhona-suklaita myydään ympäri maailman lentokentistä herkkukauppoihin. Laadukkaat tuotteet ovat erityisen suosittuja huippuravintoloiden ja kondiittorien keittiöissä.

PNMGourmet

Arla Pro Logo ilman kukkaa.png
kespro_logo_black.png
gastro_logo_600px.png
E.Ahlstrom_Logo_Punainen_V8_2.png
KIILTO_MASTER_LOGO_BLUE_RGB.png
pouttu_logo_uusi_punainen.png
Medanta_logo_black.png
Logo Valrhona EN baseline blanc fond noir CMJN.png
NoHo_tunnus_1vari_CMYK.png
bottom of page