top of page

kumppanit

Asset 1@4x.png

Mestarikoulu-kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa. Ilman näiden yritysten panostusta, kilpailu ei olisi mahdollinen.


Pääyhteistyökumppanit:


 
K-ryhmään kuuluva Kespro on Suomen johtava foodservice-toimialan tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut, toimitus- ja noutopalvelut sekä ravintoloiden liiketoimintaa kehittäviä palveluja. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa.

 

www.kespro.com

 

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, joka työllistää Suomessa noin 500 henkilöä. Yhtiön historia ulottuu aina vuoteen 1849, mikä tekee meistä Suomen vanhimman valtakunnallisen leipomoalan toimijan. Leivomme suomalaisten rakastamia leipiä neljässä leipomossa eri puolilla Suomea ja tehtävänämme on vahvistaa leipomotoimialan elinvoimaisuutta Suomessa. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kaurasydän, Vaasan Kaura 100 %, sekä Vaasan Street Food.

www.vaasan.fi

 

 Electrolux Professional on ammattikeittiö ja -pesularatkaisuiden luotettava kumppani, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja työskentelyä helpottavia tuotteita – pitkäaikaisesti ja vastuullisesti. Tuotteemme ja ratkaisumme auttavat luomaan laadukkaita  kokemuksia loppukäyttäjille niin ruoka-, juoma- kuin pesulapalveluissakin. Kehitämme aktiivisesti tuotteitamme ja ratkaisujamme voidaksemme vaikuttaa positiivisesti asiakkaidemme työarkeen ja meidän kaikkien yhteiseen elinympäristöön.

www.electroluxprofessional.com/fi/


 

Tervetuloa Gastro Helsinkiin – Suomen suurimpaan ja merkittävimpään ruoka- ja juoma-alan ammattilaistapahtumaan! Gastro Helsinki perustuu kolmeen teemaan: Opi. Ajattele. Löydä. Tapahtumassa syvennetään ruoka- ja juoma-alan osaamista, opitaan uusia tekniikoita ja taitoja, kuullaan uusimmista alan trendeistä ja innovaatioista sekä tutustutaan uusiin tuotteisiin. Gastro Helsinki kannustaa pohtimaan ruoka- ja juomakulttuurin merkitystä arjessa ja juhlassa sekä tarkastelemaan ruokavalintojemme vaikutuksia terveyteemme ja ympäristöömme. Tapahtuma tuo yhteen alan merkittävät yritykset, toimijat ja huippuosaajat. Osallistuminen on maksutonta.

Lisätietoja ja rekisteröityminen osoitteessa www.gastro.fi

 

Ammattikeittiöiden asialla. 

 

Laadukkaat raaka-aineet ovat parhaiden reseptien perusta. Siksi valikoimaamme kelpuutetaankin vain parasta – jotta sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, minkä parhaiten osaat. Haluamme jakaa ideamme ja osaamisemme kanssasi. Inspiroidu ja viimeistele työsi! 

www.arla.fi

Yhteistyökumppani:

 

 

 

Härkis® on nimi, josta tunnistat herkullisen ruoan. Härkis onkin vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten ruokapöydissä, erityisesti tunnetun härkäpavun ansiosta. Mutta tiesitkö, että Härkis-tuoteperheestä löytyy uusi tulokas – kaurapohjaiset kasviproteiinit, jotka tuovat maistuvan tavan lisätä kasvipohjaista ruokaa lautaselle.

Tuotteemme taipuvat monenlaiseen kokkailuun, valmistitpa sitten arkiruokaa tai gourmeeta. Härkis on yhtä lailla kotonaan sekä kotimaisen perunan kanssa että eksoottisissa makumaailmoissa. Reseptipankistamme löytyvät takuuvarmat ja testatut reseptit niin ruoan ammattilaisille kuin kotikeittiön kokeille.

Härkis tuotteet maistuvat jokaiselle ruokavalioista ja maailmankatsomuksista riippumatta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi meillä on yksi keino ylitse muiden - olemme hyvyys joka yhdistää. Härkis on puuttuva linkki vastuullisen ja herkullisen ruoan kuin myös uusien innovaatioiden ja vanhojen perinteiden välillä.

Me Raisiolla teemme ruokaa suurella sydämellä, tarkoituksenamme tuoda terveyttä meille ja maapallolle. Luomme yhä parempia kasvipohjaisia tuotteita perinteisistä raaka-aineista, kuten kaurasta ja härkäpavusta, jotta terveellinen ja maapallon kantokyvyn mukainen syöminen on ilon asia. Tämän päivän Härkiksessä yhdistyykin Raision vuosikymmenten kokemus viljoista sekä tämän päivän teknologiaosaaminen kasviproteiinien kehityksessä. Tuttu, turvallinen suomalainen vilja, kokonaan uudessa muodossa. Tutustu lisää.

 

harkis.fi ja raisiofoodsolutions.fi

Tapahtumakumppanit:

 

 

 

 

 

Onpa hyvä tunnelma! 

E.Ahlström luo hyviä hetkiä ja mieleenpainuvaa tunnelmaa ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin ympäri Suomen. Meidän tuotteidemme ja palveluidemme avulla kaikki maut tulevat maistetuksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi ja visuaaliset elementit havaituksi, sillä mitäpä olisi ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä.

www.eahlstrom.fi

 

Medanta on suomalainen ammattimuotitalo, joka pukee yritykset ja työntekijät parhaimpiinsa. Vaatteisiin, joilla on merkittävä vaikutus. Missiomme on auttaa yrityksiä ja ammattilaisia voimaan hyvin ja kasvamaan. 

Olemme uudistaneet ammattimuotia jo 15 vuotta yritysten tarpeisiin kustomoitavilla mallistoilla, jotka suunnitellaan käyttäjien ehdoilla, tyylistä ja vastuullisuudesta tinkimättä.

Tinkimättömän laadun takeena ovat omat, terveysturvalliset älymateriaalit. Asiakkaan tarpeisiin räätälöity palvelumallimme sisältää suunnittelun lisäksi tekstiilien logistiikan, huollon ja pesun. 

www.medanta.fi

 

 

 

Kiilto on kasvava suomalainen perheyritys, jolla on yli satavuotinen historia ja vuoteen 2080 ulottuva visio. Ravintola-alan ammattilaiset ovat voineet jo pitkään luottaa laadukkaisiin Kiilto Pro ja Erisan Pro -tuotemerkkeihin, joilla puhtauden saavuttaa helposti, tehokkaasti ja turvallisesti. Kiillon tutkimus-, tuotekehitys- ja innovaatiotyötä ohjaa tahto olla alansa ympäristöjohtaja, jonka asiantuntijuudella rakennetaan onnistumisia myös asiakkaille. Kiilto kehittää, valmistaa ja myy kemianteollisuuden ratkaisuja yhdeksässä maassa neljällä eri liiketoiminta-alueella, joita ovat kuluttajatuotteet, ammattihygienia, teollisuuden liimat ja palonesto sekä rakentaminen.

www.kiilto.fi/ammattihygienia

 

 

 

 

Myllärin-tuotteita valmistava Helsingin Mylly on neljännessä polvessa pyörivä suomalainen perheyritys.  Myllärin tuotteet valmistetaan hiilineutraalisti kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Mylläreidemme ammattitaitoon luottavat ravintolat, hotellit, leipomot sekä kuluttajat niin Suomessa kuin ulkomailla. Viemme kauratuotteita yli 50 maahan, maailmalla meidät tunnetaan nimellä Helsinki Mills.

https://myllarin.fi/

Vellamo® Mineraaliveden ainutlaatuinen tarina on lähtöisin yli 10 000 vuoden takaa, kun jääkauden synnyttämät jäätiköt alkoivat sulamaan. Sulamisen seurauksena Heinolan Viikinäisiin syntyneeseen syvälähteeseen varastoitui pienelle alueelle erittäin mineraalipitoistavettä, josta Vellamo® kivennäisvesi on saanut alkunsa. Vellamo mineraalivesi saa kaikki mineraalinsa suoraan maaperästä, eikä siihen lisätä tai siitä poisteta mitään. Vellamo pullon design on voittanut useita muotoilupalkintoja ympäri maailman, joista merkittävimpinä Reddot Design Award, Pentaward sekä German Design Award.

 

www.vellamo.com

 

 

 

 

Global-veitsissä kietoutuu japanilainen ruoanlaittofilosofia perinteiseen käsityöhön ja moderniin muotoiluun. Tulos on ajaton veitsiklassikko. 

Vuosi on 1985, ja suunnittelija Komin Yamada on saanut tehtäväkseen luoda täysin uuden japanilaisen kokkiveitsen. Tuloksena on yksikerrosteräinen Global-veitsi, joka ainutlaatuisella muotoilullaan ja äärimmäisen terävällä terällään nopeasti valloittaa ravintolakeittiöt ympäri maailmaa. Nykyään Global tunnetaan yhtenä maailman suosituimmista veitsimerkeistä. 

 

Arla Pro Logo ilman kukkaa.png
kespro_logo_black.png
E.Ahlstrom_Logo_Punainen_V8_2.png
KIILTO_MASTER_LOGO_BLUE_RGB.png
Medanta_logo_black.png
Harkis_logo_RGB.png
gastro_logo.jpg
vaasan-logo (002).png
Global black_2.png
bottom of page