kumppanit

Asset 1@4x.png

Mestarikoulu-kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa kanssa. Ilman näiden yritysten panostusta, kilpailu ei olisi mahdollinen.


Pääyhteistyökumppanit:


 
 

Kespro on Kesko oyj:n omistama tukku, jolla on Suomen laajin HoReCa-alan tukkuvalikoima. Asiakkaitamme ovat mm. ravintolat, hotellit, kahvilat, liikenneasemat, julkishallinnon laitokset, K-ryhmän kaupat sekä jälleenmyyntiasiakkuudet. Asiakkaanamme voit tilata tuotteet toimitettuna Kespronet-verkkotukustamme. Lisäksi noutotukkumme palvelevat sinua ympäri Suomea ja pääkaupunkiseudulla saat Kespron tukkuvalikoiman toimitettuna myös ilman tukkukorttia K-RuokaPro-palvelun kautta. Keskon koko Suomen kattava logistiikka- ja jakeluverkosto toimittaa tilaamasi tuotteet perille toimitettuna.

 

www.kespro.com

 

 


 

Meiltä löydätte kattavat ja laadukkaat ratkaisut ammattikeittiöille ja ammattipesuloille. Olemme edelläkävijöitä turvallisuuden ja suorituskyvyn standardien asettamisessa kansainvälisesti ja aktiivisesti edistämme turvallisuuden ja energiansäästöjen vaatimusten tehostamista markkinoilla. 


www.electrolux.fi


 

 

Merkittäviä makuja ammattilaisille lupaa Gastro Helsinki, joka kokoaa maaliskuussa 2020 hotelli ja ravintola-alan ammattilaiset yhteen. Suomen ainoa koko horeca-alan tavoittava tapahtuma Gastro Helsinki esittelee alan uusimmat maut ja trendit. Tapahtuma on kävijöille maksuton, mutta vaatii rekisteröitymisen. 

www.gastro.fi

Yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

 

Ammattikeittiöiden asialla. 

 

Laadukkaat raaka-aineet ovat parhaiden reseptien perusta. Siksi valikoimaamme kelpuutetaankin vain parasta – jotta sinun ei tarvitse huolehtia kuin siitä, minkä parhaiten osaat. Haluamme jakaa ideamme ja osaamisemme kanssasi. Inspiroidu ja viimeistele työsi! 

www.arla.fi

Onpa hyvä tunnelma! 
E.Ahlström luo hyviä hetkiä ja mieleenpainuvaa tunnelmaa ravintoloihin, kahviloihin ja hotelleihin ympäri Suomen. Meidän tuotteidemme ja palveluidemme avulla kaikki maut tulevat maistetuksi, tuoksut ja tuntemukset tunnetuksi ja visuaaliset elementit havaituksi, sillä mitäpä olisi ateria ilman kaikin aistein koettua tunnelmaa? Vain syömistä.

www.eahlstrom.fi

 

 

 

 

 

 

 

Valitessasi Kiillon saat alan parhaat hygienia-asiantuntijat tukemaan toimintaasi Kiilto Pro ja Erisan Pro tuotteilla. Olemme lähellä sinua ja tarjoamme mutkattoman, turvallisen ja vastuullisen yhteistyön ympäristönäkökulmat huomioiden. Korkeatasoinen koulutus ja tekninen asiakaspalvelu varmistavat ratkaisujen toiminnallisuuden. Suomalainen tuotekehityksemme reagoi nopeasti uusiin haasteisiin ja innovatiiviset kestävän kehityksen ratkaisut varmistavat parhaan asiakaskokemukseen.

www.kiilto.fi

Arla Pro Logo ilman kukkaa.png
kespro_logo_black.png
gastro_logo_600px.png
E.Ahlstrom_Logo_Punainen_V8_2.png
KIILTO_MASTER_LOGO_BLUE_RGB.png