Ensimmäisen finaalipäivän pisteet ovat selvillä.
Miika Airas & Matias Kunnari, Tampereen ammattikorkeakoulu oli pistevoittaja.
Päätuomari Sasu Laukkosen perusteet: parhaat maut, ehein kokonaisuus ja siistiä työtä.
Toiseksi eniten pisteitä sai Raine Leppinen & Valtteri Repo, Stadin ammatti ja aikuisopisto, Helsinki. Heti tiukkana perässä Niki Sipilä & Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo. Neljänneksi eniten pisteitä sai Alessandro-Geron Korro & Dzianis ”
Denis”Aliaksiuk, Omnia, Espoo.
Finaalitehtävä julkistettu
Finaalipäivän tehtävä on vapaavalintainen pääruoka ja jälkiruoka kumppaneiden raaka-aineista. Yllätystehtävänä on Amuse Bouche. Annokset kymmenelle hengelle. Tekoaika neljä tuntia.
Comments